0499 - 396400

De beroemde Italiaanse gastvrijheid

Bij Il Gusto geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar ook van de beroemde Italiaanse gastvrijheid. Ons team staat klaar om je te voorzien van een onvergetelijke ervaring.

contact Il Gusto Best

Over Il Gusto

Authentieke Italiaanse smaken uit de streek

Il Gusto betekent in het Italiaans “de smaak”. En dat is waar we bij Il Gusto elke dag mee bezig zijn. We willen onze gasten laten genieten van de echte Italiaanse keuken, met de beste ingrediënten uit de streek.

Verse, lokale producten

We werken zoveel mogelijk met verse, lokale producten. Onze groenten komen van groentenkwekerij Oppers in Middelbeers, onze mozzarella van buffelboerderij De Stoerderij in Son en ons rundvlees van een slagerij uit Oirschot. Zo proberen we net iets meer smaak en beleving te geven aan onze gerechten.

Ristorante Pizzeria Il Gusto

Een unieke smaakbeleving

We zijn trots op onze gerechten en we weten zeker dat je ze ook heerlijk zult vinden. Kom dus snel langs en ervaar zelf de unieke smaakbeleving van Il Gusto!

De Romeinse voorvader van de pizza

Pinsa Romana

De Pinsa Romana is een traditioneel Romeins platbrood dat al eeuwenlang wordt gegeten. Het is een licht verteerbare en gezondere variant van de pizza, met een luchtige bodem en een intense smaak.

Het geheim van de Pinsa Romana

De Pinsa Romana wordt gemaakt van een speciaal zuurdesemdeeg dat 72 uur rijst. Dit zorgt voor een luchtige en licht verteerbare bodem. De Pinsa Romana wordt vervolgens gebakken in een authentieke houtoven; de pinsa is knapperig van buiten en zacht van binnen.

De toppings

De Pinsa Romana kan worden belegd met een verscheidenheid aan Italiaanse ingrediënten. Bij Il Gusto vind je een ruime keuze aan Pinsa Romana’s, van klassieke varianten tot meer originele creaties.

Proef de Romeinse smaak

Kom langs bij Il Gusto en proef de Pinsa Romana zelf!

Klassiek

Voor de echte Italiaanse smaak, kun je kiezen uit onze klassieke gerechten, zoals pizza, pasta, risotto en vlees- en visgerechten.

Pizza: Onze pizza’s worden gebakken in een authentieke houtoven en zijn verkrijgbaar in een ruime keuze aan toppings.

Pasta: Onze pastagerechten worden gemaakt met verse pasta en verse, seizoensgebonden ingrediënten.

Risotto: Onze risotto’s worden gemaakt met een romige saus en zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan smaken.

Onze vlees- en visgerechten worden bereid volgens traditionele Italiaanse recepten.

Openingstijden

ZONDAG EN MAANDAG
11.00 - 21.30

WOENSDAG T/M ZATERDAG
10.00 - 21.30

DINSDAG
Gesloten

Onze keuken is geopend:
woensdag t/m maandag v.a. 11 uur.

Adres

RISTORANTE PIZZERIA IL GUSTO
Boterhoek 95-97
5683 AX  Best